Márkomeannu needs YOU!

Lar du deg lett engasjere og ikke redd for å ta i ett tak? Da har vi en perfekt mulighet for deg! Márkomeannu har fire sjefsfunksjoner ledige i staben vår.

I løpet av mars/april arrangeres det felles helgemøte for alle sjefsfunksjoner i Márkomeannu. Helga vil blir brukt på å planlegge årets festival, og ikke minst masse sosialt samvær. Høy hyggefaktor! Har du lyst å blir med, så har for fortsatt plass til nettopp deg.

 

MILJØSJEF

Planlegging av festivalens miljøprofil. Sørger for at miljøprofilen blir ivaretatt i alle festivalens faser, fra bestilling av t-skjorter til avfallssortering under festivalen.

 

 

 

váhkarakSJEF / REKRUTTSJEF

Ansvarlig for rekruttstaben som er de av medlemmene av staben som er under 18 år. Kontaktperson mellom staben og rekruttstaben. Sette sammen et program for rekruttstaben. Oppfølging av rekruttstaben under festivalen. Sørger for at rekruttstaben har det bra.

 

 

 

BARSJEF

Ansvarlig for drift av baren og all alkoholsalg på festivalen. Planelgging av innkjøp. Kontakt med leverandører og samarbeidspartnere.

 

 

 

 

 

BODSJEF

Ansvarlig for Márkomeann-boden. Sammen med festivalledelse planlegge innkjøp av festivaeffekter. Kontakt med leverandører.

Stab med overordnet ansvar, må være til stede i alle fasene. De ulike funksjonene i helårsstaben er aktive de deler av året når det er behov for at arbeidet gjøres. Alle sjefsfunksjoner honoreres med kr 2000,- per år.

Les mer om hvilke fordeler du får som stab, meld deg på via skjemaet eller send en e-post til info@markomeannu.no.