Back to All Events

Noerehlåavtege

  • Noerehlåavtege Gállogieddi (map)

NOEREHLÅAVTEGE

Márkomeanu nuoraidlávvu. Lávvu gos lea bruvsa ja herskot buot nuoraide festiválas. Doppe sáhttá čohkohallat ja vuoiŋŋastit dulljiid alde, ja leat iežas olbmáiguin. Ja doppe oahpásmuvvá ođđa olbmáiguin. Doppe leat maiddá lagaškonsearttat daid stuorra násttiiguin, ovdal sii mannet lávddi ala seamma eahkeda. Vahkkuloahpas lea maiddá vejolaš oahppat duddjot datneárpogiehtabátti, ja lea vejolaš oahppat juoigat.

Noerehlåavtege lea alkoholakeahtes ja lágiduvvo ovttas Noereh:ain.

//

Márkomeannus ungdomslávvu. Lávvuen der det finnes brus og snacks for all ungdom på festivalen. Der man kan sitte og slappe av på reinskinnene, og henge med vennene sine. Det vil være plassen der man får seg mange nye venner. Det vil også være plassen der man får intimkonsert med de store stjernene, før de går på scenen samme kveld. I løpet av helga vil det også være mulig å lære seg å lage kule tinnarmbånd og joike.

Noerehlåavtege er alkoholfri og arrangeres i samarbeid med Noereh.