Back to All Events

AKKIL

  • Scenen Gállogieddi (map)

AKKIL

AKKIL lea Sámi iežas Daft Punk - artista mii čuojaha anonyman ja áinnas ii oba doalage konsearttaid obanassiige. Neahtas ellet šuoŋat "Duoddara giron", "Davas" ja dat oalle ođđa šuokŋa "Mii Livčče" iežaset eallimiid. Festiválii lea stuorra ášši go leat fidnen AKKIL festiválii, go artista ii láve muđui čuojahit lávddi alde. Dáhkidat ahte it beasa diehtit gii lávlu, muhto dáhkidat ahte šaddá eallin.

BEAIVI: Lávvordaga 28. b
GOAS: 00.00 - 01.00
GOS: Lávdi

AKKIL er Sápmis eget Daft Punk – artisten som opptrer anonymt og aller helst ikke opptrer i det hele tatt. På nett har låtene ”Duoddara giron”, ”Davas” og den relativt nye ”Mii Livčče” fått sitt eget liv. Festivalen anser det som svært stort å ha fått i land denne bookingen, fordi artisten stort sett aldri spiller live ellers. Du får garantert ikke vite hvem som synger, men liv blir det. Garantert. 

DAG: Lørdag 28. juli
TID: 00.00 - 01.00
STED: Scenen

AKKIL_press_3x4.jpg
nordiskkulturfond_black_rgb.png
Earlier Event: July 28
Felgen Orkester