Back to All Events

Intrigue


  • Scenen Gállogieddi (map)

Intrigue

Dát joavku mas Kai Somby lea vokalistan, almmuhii vuosttaš albuma 1994:s, muhto duođas loktanii go almmuhedje ep Heavyjoik 2002:s. ”Eatni nieida” ja ”Iešjávr’lunttat” gullui fáhkka juohke sajis, ja eai lean dušše dábálaš sámi guldaleaddjit. Lea stuorra vejolašvuohta ahte dovddat dán joavkku bures ovddežis, go sis lea guovddáš sadji ođđaáiggi sámi rockhistorjjás.

2118:s lea vuoiga vuosttaš geardde go joavku galleda Márkomeanu, guossit sáhttet ráhkkanit historjjálaš vásáhussii.

BEAIVI: Bearjadag 27. b
GOAS: 23.00
GOS: Lávdi

Dette bandet med vokalist Kai Somby ga ut sitt første album i 1994, men tok for alvor av med full storm da de ga ut ep-en Heavyjoik i 2002. ”Eadni nieida” og ”Iešjávr’lunttat” var plutselig å høre over alt, og langt utenfor det sedvanlige samiske publikumet. Sjansene er med andre ord store for at du kjenner til til dette bandet godt fra før, siden de har en sentral plass i moderne samisk rockhistorie.

2118 blir faktisk første gang bandet besøker Márkomeannu, så publikum kan gjøre seg klar til en historisk opplevelse.

DAG: Fredag 27. juli
TID: 23.00
HVOR: Scenen

intrigue 2.jpg
nordiskkulturfond_black_rgb.png
Earlier Event: July 27
Resirkulert