Back to All Events

Resirkulert

  • Scenen Gállogieddi (map)

Resirkulert 

Resirkulert lea poprock-joavku mii lea Omasvuonas eret. Sii ledje buohkaid njálmmiin jo dalle go almmuhedje "Nederst på lista" 2015:s, ja leat riikkaoasi festiválain čuojahan dan rájes. 2017:s almmuhedje skearru "Du snakke for dæ sjøl" ja 2018:s leat áigeguovdilat siŋŋeliin "Over vannet". 

Vaikke vel orru ahte joavku lea minguin ovttastallan máŋggaid jagiid, de lea joavku ain nuorra dego suoidni, ja ii hirpmáhuhte min jus sii cevzet apokalypsa ja ain leat turneremin albma 2118:s. Sin albuma vuosttaš lávllanamas lea dasa lassin mearehis buorre evttohus dasa maid olbmot sáhttet dahkat maŋŋá festivála apokalyptalaš Sámis: ”Grav dæ ned igjen” lea lávlaga namma.

BEAIVI: Bearjadag 27. b
GOAS: 21.00
GOS: Lávdi

Resirkulert er et Tromsø-basert poprock-band fra Storfjord. De ble en snakkis allerede da de ga ut ”Nederst på lista” i 2015, og har spilt rundt på landsdelens festivaler siden. I 2017 ga de ut albumet ”Du snakke for dæ sjøl” og er aktuelle med singelen ”Over vannet” i 2018. 

Til tross for at det føles som at de har vært med oss i årevis, så er bandet enda ekstremt unge, så det vil ikke overraske oss om de overlever apokalypsen og enda er på turné i det faktiske 2118. Som første låt på albumet sitt har de forøvrig et strålende tips til hva publikum kan gjøre etter festivalen i et apokalyptisk Sápmi: ”Grav dæ ned igjen” heter nemlig den låten.

DAG: Fredag 27. juli
TID: 21.00
STED: Scenen

Pressebilde5.jpg
nordiskkulturfond_black_rgb.png
Earlier Event: July 27
Hanna Nutti
Later Event: July 27
Intrigue